Èxit rotund a la Festa de Cloenda del Programa Esport Blau Escolar 23/24

Aquest dissabte 1 de juny, Roses ha acollit la Festa de Cloenda del Programa Esport Blau Escolar, una jornada plena de diversió, aprenentatge i activitats esportives que va comptar amb la participació d'un centenar de persones provinents de Roses, Empuriabrava, El Masnou, Mataró, Blanes i l'Escala. Aquest esdeveniment va tancar amb èxit el curs escolar 2023/2024 d’aquest programa que promou l'educació esportiva i el contacte amb el medi marí entre els escolars.
03/06/2024 11:21 -    

La jornada va començar amb diverses activitats aquàtiques en què les famílies van poder gaudir de caiac, vela, windsurf i Big paddle. Aquestes activitats van permetre a petits i grans gaudir del mar i descobrir noves passions esportives. A terra, a la sorra de la platja, els participants van participar en un joc i una activitat
de sostenibilitat, reforçant així la importància de cuidar el nostre entorn natural. 


Després de les activitats, es va celebrar l'acte de cloenda, en el qual diferents personalitats polítiques van prendre la paraula per destacar la importància de l'Esport Blau Escolar i felicitar els participants per la seva implicació. Entre els assistents hi havia Anna Julià, delegada territorial de Girona del Consell Català de
l'Esport; Ma Àngels Arjona, regidora d'Ensenyament, Serveis Socials i Sanitat de l'Ajuntament de Roses; Miguel Ángel Muñoz, regidor d'Esports de l’Ajuntament de Roses; Ester Navas, regidora de Joventut, Gent Gran i Govern Obert de l’Ajuntament de Roses; i Josep Maria Isern, president del GEN Roses i vicepresident de la Federació Catalana de Vela.


La Festa de Cloenda va ser, sobretot, una jornada molt familiar, on els participants van poder compartir moments inoblidables i reforçar els llaços comunitaris a través de l'esport i el respecte pel medi ambient. Aquesta celebració va posar de manifest l'èxit del Programa Esport Blau Escolar i la seva contribució a l'educació integral dels infants. A més, els joves navegants van gaudir demostrant als seus familiars tot allò que han après amb aquest programa de vela escolar.

 

Sobre l’Esport Blau Escolar


L'Esport Blau Escolar és un programa educatiu impulsat pel Consell Català de l'Esport i la Federació Catalana de Vela l’any 2017, que té com a objectiu introduir els infants en els esports nàutics com a part del currículum escolar. Aquest programa pretén fomentar els valors de l'esport, la sostenibilitat i el  respecte pel medi ambient, aprofitant la riquesa del litoral català.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document