Fàtima, amb Mercé Arànega, arriba aquest dissabte al TMR

Dissabte 4 de febrer (20.15 h), Mercè Arànega i Queralt Casasayas pujaran a l’escenari del Teatre Municipal de Roses amb l’obra Fàtima, un viatge perillós cap a la drogoaddicció ambientat en els carrers del Raval barceloní, que planteja temes com la pèrdua d'identitat, la solitud, la fragilitat, la maldat i la vanitat. Les entrades (15 €) ja es poden adquirir a www.rosescultura.cat.
31/01/2023 11:03 -    

L’obra, escrita i dirigida per Jordi Prat, se situa en el Raval, el barri on viu Fàtima (Queralt Casasayas), un personatge que s’endinsa en un viatge perillós cap a la drogoaddicció per superar el dolor derivat d’un fet traumàtic. Una obra de teatre fosca, però poètica on les drogues són només una excusa per parlar de la societat abandonada i de realitats que sovint preferim ignorar.

 

 

Durant el transcurs de la història, Fàtima es va trobant amb personatges que també han quedat exclosos de la societat: un sense sostre, un traficant, un home amb un caminar peculiar, una dona que es mira una pel·lícula o que ho intenta, a qui dona vida Mercè Aràgenga: tots són personatges d'un text construït amb frases breus, com disparades contra uns espectadors i espectadores que s'enfronten a una realitat crua i violenta que ens parla de la naturalesa fràgil i incomprensible de l'ésser humà.

 

 

Les entrades ja es poden adquirir a rosescultura.cat o bé a les taquilles del teatre els dijous i divendres de 12 a 14 h i el mateix dia de l’espectacle una hora abans de l’inici. Preu: 15 €, entrada gratuïta per a menors de 16 acompanyats i a parelles lingüístiques, i descomptes per als posseïdors dels carnets Club Roses Cultura, Carnet Jove i Carnet de Jubilat.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document