Finalitzat l’edifici de serveis de la zona esportiva i la renovació de vestidors del pavelló de Roses

La zona esportiva de Roses segueix amb la millora de les seves instal·lacions, ara amb la finalització de dos nous projectes. D’una banda, l’acabament del nou edifici de serveis annex a la Pista Poliesportiva, que donarà resposta a les necessitats d’aquest espai durant la realització d’esdeveniments de tot tipus i, de l’altra, la renovació dels vestidors del Pavelló Poliesportiu.
23/07/2019 09:54 -    

El nou edifici de serveis està dotat d’una superfície de 120 m2 i està situat junt a la façana lateral de la Pista Poliesportiva. Està distribuït en 4 mòduls sanitaris, que poden funcionar independentment en funció de les necessitats de cada moment. Cada mòdul contè 6 cabines, un bany adaptat i 2 lavabos.

Pel que fa a l’exterior, el projecte ha suposat també l’enderroc de l’escala i d’una construcció de control d’accessos del Camp d’Esports anteriors, fet que ha possibilitat millorar l’accessibilitat a aquest camp amb la incorporació d’una rampa. El pressupost amb què ha comptat l’execució d’aquestes obres ha estat de 311.360€

 

Amb aquest projecte es dona continuïtat a l’adequació de la Pista Poliesportiva, que l’any 2010 es va cobrir per respondre la demanda creixent en l’ús d’instal·lacions esportives a la població. Per ampliar la seva funcionalitat, durant l'any 2013 s'hi van dur a terme una sèrie d'actuacions fins a convertir-la en pista polivalent, apta per a la realització d’esdeveniments múltiples, a més dels purament esportius. Ara, la incorporació del nou edifici de serveis higiènics que permetrà albergar esdeveniments i espectacles de gran capacitat, reforça aquest caràcter multifuncional de l’espai.

 

Els vestidors del del Pavelló, renovats

 

L’altre projecte que ha finalitzat recentment és la reforma interior dels vestidors del Pavelló Municipal, que ha suposat la renovació dels acabats interiors dels vestidors i distribuïdors, així com la substitució d’elements sanitaris, enllumenat, radiadors i mobiliari. D’altra banda, s’ha modificat també la distribució del nucli de banys per tal d’incorporar serveis adaptats a dos dels vestidors i també s’han adequat els accessos als vestidors i a la pista.

 

El nou vestidor d’àrbitres, per la seva banda, s’ha situat a l’espai que anteriorment ocupava el magatzem dels espais administratius. Les obres han tingut un cost 252.000 €.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document