Finalitzen les obres d’urbanització del nou passeig i mirador sobre el port pesquer de Roses

A Roses han finalitzat les obres d’urbanització del passeig que transcorre en paral·lel a l’avinguda de Rhode, sobre el port pesquer de la població. El projecte ha suposat la incorporació d’un espai de més de 6.000 m2, entre voreres i cobertes dels edificis del port, on s’ha creat un ampli mirador sobre la badia. El condicionament d’aquest espai prosseguirà ara amb la fase d’enllumenat.
19/11/2019 08:52 -    

Les obres realitzades han permès incorporar un important tram del front marítim al passeig de Roses, al llarg de l’espai que transcorre entre l’entrada al port pesquer fins a la zona de les drassanes, sobre la planta de filetejat de peix. S’han millorat també amb escales i rampes la connexió amb l’àrea de les drassanes, per tal de millorar-ne l’accessibilitat.

 

El conjunt de les obres realitzades han suposat la urbanització d’una superfície de 6.863 m2 i han comptat amb un pressupost de 387.000 €. El projecte prosseguirà ara amb la fase de renovació d’enllumenat públic, obres que estan en procés d’adjudicació.

 

Aquesta actuació de millora del front marí compta amb un finançament per part de Ports de la Generalitat de 250.000 € en base al conveni subscrit entre ambdues administracions.

 

El projecte, sumat al condicionament de l’aparcament de la platja dels Palangrers i a l’enderroc de l’antiga depuradora de marisc realitzats recentment, han millorat paisatgísticament i dotat d’un agradable passeig la façana marítima que transcorre en paral·lel al port i a la carretera del Far.

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document