Finalitzen les obres de la zona esportiva amb les noves pistes de petanca, bàsquet i patinatge

Han finalitzat les obres de creació d’un nou espai esportiu que inclou una pista de bàsquet, 10 pistes de petanca i la reconversió d’una pista per a la pràctica de patinatge. El conjunt de l’actuació suposa la incorporació de 4.000 m2 de superfície a la zona esportiva, a tocar de les pistes poliesportives i d’skate de la població.
05/08/2019 09:42 -    

Les 10 pistes de petanca tenen unes dimensions de 4 x 15 metres, disposen d’un paviment de sauló sobre làmines de material geotèxtil per evita el creixement d’arrel i grava que facilitarà el drenatge de les aigües de pluja. Compleixen amb la normativa específica per a la pràctica d’aquest esport, fet que permetrà la participació en proves federades.

 

Per la seva banda, la nova pista de bàsquet té una superfície de 16,5 x 27,5 metres, pavimentada amb formigó. La creació d’aquesta pista ha permès que l’existent fins ara, més propera als habitatges, s’hagi reconvertit en una pista de patinatge, evitant-se així les possibles molèsties que l’impacte de les pilotes a les cistelles podien produir als veïns.

 

El projecte ha inclòs també la instal·lació d’un mòdul prefabricat autorentable de serveis higiènics, així com la construcció de pèrgoles sota les quals s’han col·locat bancs, cadires i papereres i la plantació de fileres d’arbres que produiran ombra per al descans dels jugadors de tota la zona.

 

Amb aquesta actuació s’amplia el parc esportiu finalitzat el setembre de 2014 a la zona del Mas Oliva-La Vinyassa, que fins ara constava de pista multiesportiva per a jocs de pilota (bàsquet, futbol-sala,...) i una pista de formigó per a la pràctica de l’skate en patinet i bicicleta.

 

El nou projecte dona resposta a les necessitats que els equipaments esportius de la vila van precisant. La superfície total que comprèn aquest projecte és de 3.988 m² i ha tingut un pressupost assignat de 162.000 €.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document