Formacions i visites experencials per millorar el sector comercial de Roses

Aquesta setmana s’ha iniciat a Roses el programa de formació de tardor "Tallers de comerç", adreçat a persones que volen treballar o treballen en el sector del comerç i de serveis, amb la sessió ‘La clau amb valor empresarial’. Les properes activitats seran un retail tour (visita experiencial) al municipi de Sitges i la sessió ‘Millora la comunicació, motivació i actitud positiva’. Les inscripcions per a les dues propostes són gratuïtes.
Formacions i visites experencials per millorar el sector comercial de Roses

Formació 25 setembre

28/09/2023 12:37 -    

El programa "Tallers de comerç" ofereix en cada edició eines per a la professionalització del personal i empresariat del sector del comerç, amb l’objectiu de millorar la competitivitat dels establiments i serveis a través d’accions formatives i de donar a conèixer experiències d’èxit. El passat dilluns, la sessió ‘La clau amb valor empresarial’, tractà sobre l’alineació de valors empresa-treballador i la importància de seleccionar correctament el personal. La propera jornada formativa tindrà lloc el 23 d’octubre (de 9 a 11 h i en format presencial i en línia) i, sota el títol ‘Millora la comunicació, motivació i actitud positiva’ estarà destinada a l’autoconeixement de les pròpies habilitats comunicatives per tal de millorar-les i a donar a conèixer i practicar estratègies de comunicació assertiva.

 

Retail Tour a Sitges

 

Com en edicions anteriors, el programa ofereix la possibilitat de participar en un sortida guiada a una ciutat comercial de referència, que permet als participants conèixer de primera mà experiències d’èxit amb un enfocament especial al context i necessitats de Roses, a partir de les quals inspirar-se per aplicar canvis en els seus negocis o en el model associatiu del municipi. En aquesta ocasió, es visitarà la població de Sitges el dia 5 d’octubre i, coincidint amb la 56a edició del Festival Internacional de cinema fantàstic de Catalunya, permetrà conèixer la campanya comercial Comerç Fantàstic i Festival de Cinema de Sitges. Durant el trajecte s’impartirà la formació teòrica ‘Explorant les oportunitats del comerç local de Roses’.

 

Les inscripcions per a la sessió formativa del dia 23 es poden realitzar a https://jornades.feslabossa.cat, o trucant al telèfon 972418520 (Cambra de Comerç), mentre que les persones interessades en el retail tour poden informar-se i inscriure’s a l’Àrea de Promoció Econòmica de Roses ( C/ Madrid, 1 – telèfon 972152521).

 

Totes les activitats són gratuïtes.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document