Formacions per fer avançar cap a la sostenibilitat, digitalització i eficiència de les empreses a Roses

L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Roses ja té obertes les inscripcions per participar en els Tallers de formació del Pla de capacitació per a la transició digital i el turisme sostenible que es realitzaran de gener a juny a la població. El programa s’emmarca en el projecte "Regeneration Tourism Roses - La transformació turística de Roses"
10/01/2024 08:55 -    

Els tallers s’adrecen a empreses del sector turístic (allotjament, restauració, turisme actiu) i serveis complementaris (inclòs el comerç i empreses de serveis) i estan 100% subvencionats. Es realitzaran de gener a juny i la majoria són en línia per evitar desplaçaments i optimitzar el temps dels participants.


El programa d’enguany consta de les següents formacions: ‘Sigues original: com aplicar tècniques de creativitat a la teva empresa’, ‘Fes més rendible la teva empresa: oportunitats de l'economia circular’, ‘Eficiència energètica: com estalviar en la despesa energètica del nostre negoci’, ‘Com treure el màxim rendiment a Instagram’, ‘Edició de vídeo per a les xarxes socials’.


Per a més informació i inscripcions: Àrea de Promoció Econòmica (c/Madrid 1) Tel.: 972 15 25 21 / @: promocioeconomica@roses.cat  o al codi QR de cada curs.

 

Regeneration Tourism Roses – Transformació turística de Roses està cofinançat a través dels Fons Next Generation EU, en concret dins del programa de Plans de Sostenibilitat Turística en Destinacions (PSTD), subvencions destinades a la transformació digital i modernització de les administracions de les entitats locals, convocatòria extraordinària 2021, promoguda pel Ministeri d’Indústria i Turisme.

 

Podeu consultar el detall dels tallers en el document adjunt

 

 

PDF document icon Programació.pdf — Document PDF, 317 KB (325439 bytes)

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document