Gas Natural Catalunya inicia dilluns la transformació a gas natural de les instal·lacions de 2.944 habitatges amb propà

- La conversió de les instal·lacions i aparells de propà és ràpida i gratuïta per al client. - Està previst que les tasques de conversió comencin aquest dilluns 27 i finalitzin al desembre.
24/11/2017 20:27 -    

La companyia distribuïdora de GAS NATURAL FENOSA a Catalunya, Gas Natural Catalunya, iniciarà dilluns el procés de transformació a gas natural de les instal·lacions de propà de 2.944 habitatges i establiments comercials al municipi de Roses.

 

Fins al proper 29 de desembre, està previst transformar prop de 40 quilòmetres de xarxa de distribució de gas en el nuclis urbans de Roses, Mas Oliva i Mas Mates.

 

Personal acreditat de Gas Natural Catalunya s’encarregarà de les tasques, dividides per sectors amb l’objectiu de produir el mínim impacte al municipi. Durant tot el procés, la companyia compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Roses, tècnics i policia local.

 

Els veïns amb instal·lacions de propà rebran prèviament una carta informativa indicant el dia exacte que començaran els treballs d’adequació dels aparells. Durant les tasques de transformació i fins que es completi el canvi, el subministrament a l’habitatge romandrà interromput.

 

Els treballs al municipi de Roses no comporten cap cost per al client. Per a rebre més informació sobre el procés de conversió, la companyia posa a disposició dels ciutadans el telèfon de contacte gratuït 900 708 709.

 

Un cop finalitzada la conversió, el client pot gaudir d’una energia de subministrament continu, que no necessita emmagatzematge i que és més sostenible des del punt de vista mediambiental, donat que redueix les emissions de CO2 i d’altres gasos contaminants.

 

Gas Natural Fenosa realitza l’activitat de distribució de gas a Catalunya a través de la seva filial Gas Natural Catalunya i distribueix gas natural a 373 municipis. La cobertura (nombre d’habitatges en municipis amb gas natural sobre el total d’habitatges de Catalunya) del territori amb xarxes de gas natural és del 90%, mentre que a Espanya és del 59%, gràcies a l’esforç inversor realitzat per la companyia en el últims anys per incrementar i millorar la seva activitat de distribució de gas.

 

PDF document icon Fulletó Preguntes freqüents.pdf — PDF document, 212 KB (217465 bytes)

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document