Gran èxit del segon Workshop a Roses amb 129 currículums presentats

El segon Workshop que s’ha celebrat a Roses convocat pels departaments de Promoció econòmica i Joventut de l’Ajuntament ha estat un èxit de participació amb 129 currículums presentats. D’altra banda, s’han rebut un total d’onze ofertes de diferents empreses del municipi que suposen 17 llocs de treball que quedaran coberts de cara a la temporada d’estiu.
Gran èxit del segon Workshop a Roses amb 129 currículums presentats

Workshop 2013

11/06/2013 12:10 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El segon Workshop convocat per les àrees de Promoció econòmica i Joventut de l’Ajuntament de Roses s’ha celebrat aquest divendres. Dels 129 currículums que es van rebre només se’n van descartar 23 en haver superat el nombre màxim de candidats per oferta. Algunes de les ofertes de les empreses sol·licitants demanaven perfils molt especialitzats, mentre que en d’altres no calia experiència i per tant hi podien concorre tant joves en recerca de la primera ocupació com persones provinents de sectors en que, actualment, és més difícil la inserció laboral.

Per a millorar el procés de selecció dels candidats la setmana passada es va celebrar un Taller d’Entrevista a on es va incidir a la necessitat de preparar l’entrevista amb antelació per augmentar la possibilitat d’èxit i es van donar les pautes per a fer-ho. De la mateixa manera, està previst realitzar properament un altre taller sobre “Com potenciar el meu Currículum”, ja que en la preselecció del Workshop que es va portar a terme es va fer evident aquesta necessitat.

El regidor de Promoció Econòmica, Ambrosio Martínez, i la Regidora de Joventut, Anna Jorquera, han valorat molt positivament l’experiència d’enguany ja que hi ha hagut més demanda i més oferta que l’any anterior, quan es va estrenar la iniciativa. Els responsables municipals de les àrees que han impulsat el Workshop esperen anar consolidant l’experiència any rere any i que es converteixi en una activitat molt útil tant pels qui busquen feina com per les empreses que busquen ocupar llocs de treball

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document