Guillem Camós recull el premi del Duel de Guitarres a la Ciutadella de Roses

El guanyador del Duel de Guitarres celebrat a les Barraques de Roses 2014, Guillem Camós, va recollir el seu premi aquest passat dissabte 6 de setembre a la Ciutadella de Roses
08/09/2014 17:08 -    

L’acte de l’entrega del premi va comptar amb el patrocinadors Moritz, que va entregar el pes del guanyador en cervesa, i l’empresa empordanesa de amplificadors ANYTONEamps, que va cedir els seus amplificadors el dia del concurs. El regidor de Festes i Carnaval, Joan Manuel Fernández, també va ser present, juntament amb el mític guitarrista empordanès, Joan Cardoner.

Guillem Camós, el jove guitarrista de Vilafant, que actualment toca amb el grup Bethunders, va apuntar-se al concurs Duel de Guitarres “perquè era una bona oportunitat per poder tocar a un gran escenari amb molt gent a davant, i demostrar el que se fer amb la guitarra”.

El propietari de la marca d’amplificadors, Francesc Requena, va valorar molt positivament el concurs i va destacar que “ha estat una iniciativa molt positiva per la música i pels nois joves que volen demostrar el seu talent”, i va afegir que “des de la nostra marca sempre volem donar una oportunitat a la gent que comença i ajudar-la a promocionar-se”.

L’entrega de premis va cloure amb una “jam” entre Guillem Camós i Joan Cardoner, guitarrista de Los Guardians del Pont i endorser de ANYTONEamps que va fer una demostració del so del model d’amplificador W120G “Cardoner Signature”.

El regidor de Festes de l’Ajuntament de Roses va explicar que aquesta nova activitat que ha començat enguany és positiva, no només per fomentar nous valors musicals, sino per oferir propostes que fins ara no s’havien vist al municipi.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document