1.200 alumnes de Roses es beneficiaran dels ajuts per a la compra de llibres de text

Per segon any consecutiu, l’Ajuntament de Roses ha acordat la concessió d’un ajut directe a tots els alumnes de primària empadronats al municipi. La dotació, que enguany serà de 30 euros per alumne, està destinat a la compra de llibres escolars (25 euros) i a les AMPA dels diferents centres del municipi (5 euros).
10/07/2006 00:00 -   Departamennt de Comunicació i Premsa  

Es preveu que un total de 1.220 alumnes rosincs, pertanyents a les cinc escoles de primària del municipi (CEIP Narcís Monturiol, CEIP Els Grecs, CEIP Vicens Vives, CEIP Montserrat Vayreda i Centre Escolar Empordà), se’n beneficiïn d’aquests ajuts.

De l’import total, que s’ha vist incrementat en 5 euros respecte a la dotació de l’any passat, 25 euros s’abonaran directament als pares i mares dels alumnes en el moment en què aquests realitzin la compra dels llibres de text. Els cinc euros restants que corresponen a cada escolar, seran destinats a les AMPA dels cinc centres, per contribuir al pagament de les activitats i serveis que ofereixen al llarg del curs escolar.

Per beneficiar-se dels ajuts, els pares i mares hauran de personar-se els dies assignats a les escoles corresponents, per realitzar la compra dels llibres de text. A continuació, podran presentar la factura en el mateix centre on, després de comprovar que l’alumne està empadronat al municipi i pertany a aquella escola, se’ls farà entrega dels vint-i-cinc euros en aquell mateix moment.

La primera escola que oferirà aquest servei serà el CEIP Els Grecs, que iniciarà la venda de llibres el proper dissabte, 8 de juliol. Al llarg del mes de juliol la seguiran la resta de centres i, abans de l’inici del proper curs escolar, durant el mes de setembre, els centres tornaran a oferir aquest servei a tots aquells pares que encara no hagin adquirit els llibres dels seus fills.

L’Ajuntament destinarà en aquesta convocatòria d’ajuts un total de 37.000 euros.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document