210 persones es mullen per l'esclerosi múltiple a Roses

Al llarg del passat divendres, 8 de juliol, un total de 210 persones es varen mullar a la Piscina Municipal de Roses per l'esclerosi múltiple. Aquests participants van nedar un total de 175.967 metres i es va assolir una recaptació de 1.310,45 €. D’aquesta xifra total, 1.061 € corresponen a la venda de material, 109,45 € a donacions realitzades a la guardiola del Mulla’t i els 140 euros restants són les donacions obtingudes via on line a través de www.migranodearena.org, web des d'on es poden continuar fent aportacions al llarg de tota aquesta setmana.
Mulla't 2011

Mulla't 2011

12/07/2011 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Pràcticament la totalitat del material que es va posar a la venda es va exhaurir, fet que demostra l’èxit que va tenir la campanya a Roses. També cal destacar que de 9 a 13 h i de 16 a 19 h, els participants del Casal esportiu varen anar sumant metres sense parar i de forma rotativa a favor de l’esclerosi múltiple.

Des de la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) i la Piscina Municipal – Ajuntament de Roses, es vol fer arribar el més sincer agraïment a totes aquelles persones que varen participar en l’acte, mostrant així la seva solidaritat. Cal dir que els diners ja s’han enviat a la FEM i que, juntament amb les recaptacions de totes les piscines adherides a la campanya d’arreu de Catalunya, seran destinats a projectes que permetin millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen aquesta malaltia al nostre país.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document