300 habitants de la ciutat alemanya de Solingen degusten un arròs rosinc

Diumenge 18 de març, va tenir lloc a la ciutat de Solingen l’arrossada popular organitzada per l’Ajuntament de Roses per donar a conèixer la cuina rosinca als habitants d’aquesta ciutat alemanya. L’acte s’emmarca dins la campanya gastrocultural que el municipi celebra a la ciutat alemanya fins al proper 25 de març en el marc del projecte “Ambaixades Turístiques”, impulsat per a la promoció i posicionament del municipi en mercats turístics europeus.
Arrossada a Solingen. Fotografia José Roy

Arrossada a Solingen. Fotografia José Roy

19/03/2012 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Tot i el mal temps, 300 ciutadans de la ciutat alemanya de Solingen –entre ells el seu alcalde, Norbert Feith-, es van personar ahir al migdia a la plaça del Mercat del barri de Gräfrath, per participar en el dinar popular organitzat per l’Ajuntament de Roses. L’acte, considerat el "pròleg" de les jornades gastronòmiques de Roses que avui mateix s’iniciaran a Solingen amb la participació de 13 restaurants de la ciutat adherits, va consistir en la degustació d’un arròs preparat pels cuiners rosincs Ramon Closa (restaurant Le Barbecue) i Isidoro Delgado (Hostal Risech).

L’acte va coincidir amb la mostra d’art primaveral que els artistes de Solingen presentaven ahir a diferents sales i patis del barri. El pintor Joan Comella, que aquests dies exposa a tres sales de la ciutat amb motiu de la setmana gastrocultural, n’era l’artista convidat.

També ahir diumenge, van arribar a la ciutat els tretze equips de cuiners rosincs que durant els propers dies treballaran a les cuines dels restaurants de Solingen, per oferir els seus plats i creacions als habitants de la ciutat.

Solingen ha estat la primera ciutat escollida pel consistori rosinc com a prova pilot del projecte "Ambaixades Turístiques", consistent en la realització d’accions de promoció i fidelització turístiques a ciutats europees que, per les seves característiques, compten amb un elevat potencial per convertir-se en mercats emissors de turisme cap a Roses.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document