43 establiments i serveis de Roses reben l’acreditació de Destinació de Turisme Familiar

El Teatre Municipal de Roses va acollir el dimecres 24 de març el lliurament de les acreditacions de la marca Roses Destinació de Turisme Familiar, acte que va ser presidit pel director general de Turisme de la Generalitat, Joan Carles Vilalta, i per l’alcaldessa de Roses, Magda Casamitjana. Durant la vetllada un total de 43 establiments i serveis de la població van rebre l’acreditació, amb la qual es reconeix la seva adaptació i idoneïtat per donar resposta a les necessitats del turisme de famílies.
Lliurament acreditacions

Lliurament acreditacions

25/03/2010 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Un centenar de representants dels sectors hoteler, de la restauració, del comerç i de les empreses turístiques i culturals es van aplegar al Teatre per recollir les acreditacions que els atorga el segell d’establiment de Turisme Familiar, un segell d’especialització promogut per la Dir. Gral. de Turisme de la Generalitat que, mitjançant un procés d’auditoria, distingeix els municipis que han millorat el seu allotjament, infraestructures, restauració i serveis, per a la seva adaptació a les necessitats del turisme familiar.

D’aquesta manera, es reconeix la capacitat per garantir els serveis i condicions que les famílies necessiten durant les seves vacances, tals com parcs infantils de platja, propostes de lleure i entreteniment, serveis de cangurs amb idiomes, vigilància i protecció, organització d’espectacles infantils al carrer, guies de seguretat del nen, o un allotjament i restauració adaptats (habitacions comunicades, trones infantils als restaurants, etc).

gw-79ad32e6bfe4cc9e0ca16c32178b810d06a56b1e


Els establiments rosincs que ahir van rebre l’acreditació representen un 15% de l’oferta del municipi, percentatge que s’espera incrementar gradualment fins arribar al 35% en un termini de cinc anys. En l’apartat corresponent a l’allotjament, van rebre l’acreditació l’Hotel Mediterrà, Hotel Mediterrani Park, Hotel Monterrey, Hotel Prestige Victoria, Hotel Ciutadella, Pensió Puigrom, Novel Risech, Apartaments Daniel, Apartaments Santa Maria, Càmping Salatà.

Pel que fa a la restauració, es van acreditar 20 restaurants: L’Estrop, L’Escalam, La Gana, Pizzeria Dolce Vita, La Gallega de Roses, La Langosta, Sodemar, Can Massana, Ca la Margarita, L’Entrecot, Rocamar, El Grill, Pizzeria Marechiaro, Rocfort, Mar y Sol, Si us Plau, Panoramic, El Jabalí, Pizzeria Salatà i Novel Risech.

Altres empreses d’interès turístic i cultural certificades van ser l’Espai Cultural La Ciutadella, la Biblioteca Municipal, el Parc Aquàtic Aquabrava, Creuers i catamarans de Roses, Roses serveis marítims, els mini-golfs Greens, Salatà i Els Pins, RACC, Karting, Cinemes Roses, Tren Roses Exprés i el Racó dels Peques.

Per últim, una cinquantena d’establiments comercials rosincs relacionats amb el turisme de famílies (llibreries, botigues de joguines, fleques i pastisseries, farmàcies, gelateries, roba i calçats infantils, etc), van rebre també els adhesius de la marca per identificar visualment les botigues de la població que conformen l’oferta complementària del turisme familiar.
 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document