Actuació del Quartet Galiu a Roses

El proper dijous 24 d’agost, el Quartet Galiu actuarà a la Ciutadella de Roses dins la programació del I Festival Internacional de Guitarra. En la seva actuació a Roses, comptarà amb l’acompanyament de Carles Guisando, a la guitarra, i d’Oleguer Aymaní, amb el violoncel.
Quartet Galiu

Quartet Galiu

21/08/2006 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El quartet de guitarres Quartet Galiu neix de la voluntat de crear camins diferents dins del món d'aquest instrument, de l’afany per crear noves possibilitats per la guitarra clàssica, especialment en la seva vessant cambrística.

A principis de l’any 2005, Katya Zaitseva, Marta Robles, Maria Camahort i Belisana Ruiz, decideixen crear un quartet de guitarres amb la motivació d'aportar noves idees per aquest tipus de formació, de buscar nous recursos, així com d'ampliar el repertori d'obres originals.

Les seves primeres aparicions com a quartet daten en maig del 2005, amb l’actuació en el programa Tutto Demestres de la Com Ràdio, o la participació en el cicle Música Clàssica al Teatre Llantiol (Barcelona).

Al llarg del 2006, el Quartet Galiu ha realitzat concerts per diferents indrets de Catalunya, dels quals destaca el XIII Concert a la Cripta del Temple de la Sagrada Família de Barcelona, o la seva participació al Festival de Guitarra de Barcelona, dins la Mostra de Joves Intèrprets.

Recentment han participat en diferents concursos, en els quals han estat premiades: Concurs de Música de Cambra Vil·la de Ponts (primer premi), XI Concurs d’Interpretació musical l’Arjau, modalitat Música Catalana S.XX-XXI (primer premi, i premi especial) i XVII Concurs Paper de Música de Capellades (finalistes).

 

 

 

 

 

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Documents

Accions del document