Adjudicades les obres d’urbanització del recinte esportiu

La Junta de Govern Local va adjudicar ahir a l'empresa Incunart SA els treballs d’urbanització i adequació dels accessos de la zona esportiva del municipi.
accés recinte

accés recinte

acces 2

acces 2

14/03/2006 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Les obres consistiran en la construcció d’una gran plataforma d’uns 2.300 m2 a l’esplanada exterior del recinte esportiu, que complirà la funció d’acollir als usuaris que facin ús de la piscina coberta -actualment en construcció- i, al mateix temps, unificarà els accessos amb la zona esportiva i el pavelló existents.

Pel que fa a l’accés al recinte, aquest es resoldrà amb una rampa des de la carretera del Mas Oliva, pensada per adaptar-se als diferents nivells de les instal·lacions esportives, amb un recorregut adaptat a persones amb mobilitat reduïda que articularà i distribuirà totes les circulacions internes del conjunt esportiu.

El projecte preveu també la instal·lació de dues pèrgoles metàl·liques. Una d’elles actuarà com a filtre entre els dos edificis (piscina i poliesportiu), i disposarà de portes pivotants que controlaran l’accés a l’interior de la zona esportiva. L’altra se situarà al pavelló, per tal d’unificar la composició de l’espai.

La resta de mobiliari comprèn una barrera de vehicles, papereres, bancs, una font i aparcabicicletes. Tota la zona s’enjardinarà amb diferents espècies i es plantaran oliveres a la rampa d’accés.

El projecte tindrà un cost total de 222.000 € i, un cop iniciades les obres, es preveu que aquestes tinguin una durada aproximada de tres mesos.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document