Adjudicades les obres de la carretera del Mas Oliva

L’Ajuntament ha adjudicat per un import de 307.000 euros la realització de la primera fase de reurbanització de la carretera del Mas Oliva, en el seu tram comprès entre el camí del Cementiri i el carrer Pere III.
Projecte

Projecte

14/11/2006 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  
Aquesta actuació suposarà l’eixamplament de la carretera i la creació de voreres a banda i banda, amb l’objectiu de millorar l’accessibilitat i seguretat de la circulació rodada, i fer-la transitable als vianants.

Amb aquest projecte es donarà resposta a les necessitats vials sorgides arrel del desenvolupament de la zona residencial del Mas Oliva, que en els darrers temps ha experimentat un important increment en l’establiment d’habitatges de primera residència. A més, el nou vial permetrà també delimitar la nova zona esportiva i millorar-ne l’accessibilitat del sector, tant pel que fa a les instal·lacions esportives com a altres equipaments propers, com són centres d’ensenyament o el CAP de la població.

El projecte de reurbanització ha estat desglossat en dues fases. La primera d’elles, que s’acaba d’adjudicar, actuarà sobre el tram de carretera situat entre el camí del Cementiri i el carrer Pere III. Les obres previstes consistiran en l’eixamplament de la carretera (que passarà dels 5,50 metres d’amplada actuals a 8,50 metres) i en la creació de voreres peatonals de 3 metres d’amplada a banda i banda de la carretera, actualment inexistents.Les obres també suposaran la millora de les xarxes de serveis (enllumenat, clavegueram, telefonia, abastament d’aigua, reg automàtic, etc), i la dotació dels elements de mobiliari urbà i senyalització necessaris.

La segona fase consistirà en la creació d’una rotonda que servirà d’enllaç entre els vials i que comptarà amb un pressupost de 212.000 euros. D’altra banda, l’enjardinament de tot l’àmbit (les dues fases) tindrà un cost d’uns 15.000 euros. 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Documents

Accions del document