Adjudicat el subministrament de la gespa artificial de l’Estadi Municipal

L’Ajuntament de Roses ha adjudicat per un import de 505.000 euros el subministrament i instal·lació de la gespa artificial de l’Estadi Municipal. Amb aquesta actuació, culminarà el projecte de condicionament de les instal·lacions futbolístiques de la zona esportiva, per tal de donar resposta a la demanda dels nombrosos equips i clubs que en fan ús al llarg de tot l’any.
Camp de gespa artificial la Vinyassa 1

Camp de gespa artificial la Vinyassa 1

07/06/2006 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Davant aquesta forta demanda, que originava un excessiu desgast de la gespa natural dels camps, el consistori ha optat per la seva substitució per un sistema artificial de millor rendiment, ja que, un cop instal·lat, el manteniment necessari és mínim i la qualitat es manté sempre en òptimes condicions.

La gespa artificial es composa d’una capa de material asfàltic instal·lada sobre el terreny prèviament compactat, rematada amb una capa elàstica de cautxú i una altra de gespa artificial. El projecte que s’acaba d’adjudicar suposarà el condicionament del terreny de joc i les bandes laterals del camp de l’Estadi (amb una superfície total de 6.720 m2), i la creació d’una zona d’entrenament per a porters de 15x 10 metres.


El projecte també inclou la renovació de tot l’equipament esportiu necessari per al camp (porteries, banderins, banquetes, xarxes aturapilotes i porteries abatibles), la instal·lació d’un sistema de reg format per sis canons, i la construcció d’una vorera perimetral que facilitarà l’accés al camp i l’estada del públic.

Entre la resta d’actuacions realitzades darrerament en les instal·lacions futbolístiques de Roses, trobem la instal·lació de gespa artificial en el camp de futbol la Vinyassa 1 –inaugurat el passat mes d’abril-, la creació d’un nou camp d’entrenament i la seva il·luminació, la instal·lació de mòduls-vestidors o la propera rehabilitació dels vestuaris de l’Estadi.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document