“La màgia del violí” al Cicle Moments Musicals

La segona edició del Cicle Moments Musicals continuarà el proper diumenge 22 de novembre amb l’actuació d’un violinista de reconegut prestigi internacional, Òscar Bohórquez. Sota el títol “La màgia del violí”, Bohórquez, al violí, i Ana María Campistrús, al piano, oferiran un programa amb peces brillants i virtuoses de Mozart, Brahms, Piazzolla i Sarasate. L’actuació tindrà lloc a les 19h al Teatre Municipal de Roses.
Oscar Bohorquez

Oscar Bohorquez

19/11/2009 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Óscar Bohórquez va estudiar al prestigiós Curtis Institute of Music de Philadelphia i a la Universitat de Música i Arts Escèniques de Viena. Des de llavors, les seves gires de concerts l’han portat a actuar a les sales més prestigioses d’alemanya i a interpretar com a solista a la Berlin Philarmonie. La seva carrera de solista i en música de cambra l’ha portat a Suïssa, Alemanya, Àustria, el Regne Unit, els Estats Units, Espanya, Itàlia, Mèxic, la República Txeca, Tailàndia, Perú i Uruguai.

Després de l’èxit de públic assolit durant l’edició del passat any, amb més de 1.500 espectadors, la segona edició del Cicle Moments Musicals a Roses va arrencar el passat diumenge 18 d’octubre, amb l’actuació del duet de guitarra i piano format pels germans Cuenca.

Aquest cicle continua amb l’objectiu d’enriquir i consolidar l’oferta musical de qualitat a la població fora de l’època estival, amb concerts d’alt nivell artístic. La programació del cicle, que ofereix un concert mensual, ha estat dissenyada perquè el públic quedi seduït per la música i agafi l’hàbit d’assistir als concerts.

Després de l’actuació "La màgia del violí" del proper diumenge, el cicle prosseguirà al desembre (dia 19) amb el "Concert extraordinari de Nadal" a càrrec del Conjunt XXI i la mezzosoprano Anna Alàs, interpretant nadales arranjades per Salvador Brotons i escrites especialment per a aquesta formació. Posteriorment, el cicle continuarà fins al mes de maig.

Les entrades per assistir als concerts, que no són numerades, es poden comprar a les taquilles del teatre una hora abans del concert i tenen un preu de 5€. Per a reserves o informació sobre les entrades cal contactar amb les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14h al telèfon 972 152 532 o bé a tmr@roses.cat

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document