Alumnes de Roses participen en el projecte Aprenent

El programa “Aprenent” és un projecte endegat per l’IES Cap Norfeu de Roses, l’Ajuntament de Roses i el Departament d’Educació de la Generalitat, pensat perquè alumnes amb problemàtiques d’aprenentatge puguin compartir l’escolaritat amb altres activitats externes al centre. L’objectiu del projecte és incentivar aquests alumnes amb noves experiències que complementin la seva formació i que incideixin en la seva integració escolar, social i laboral.
aprenent

aprenent

27/10/2008 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

"Aprenent" és un programa de diversificació curricular, on els alumnes poden completar la seva formació introduint-se en el món laboral i coneixent un ofici, fent pràctiques a establiments comercials, tallers, petites indústries o, fins i tot, a la pròpia administració. Amb aquest projecte es dóna suport a aquells alumnes que poden presentar certes dificultats d’aprenentatge o desmotivació i que precisen actuacions individualitzades.

El programa impulsat per l’IES Cap Norfeu va adreçat a joves d’edats corresponents a tercer i quart curs d’ESO, i consisteix en la realització d’activitats formatives fora del centre, en un període no superior al 40% de l’horari escolar setmanal.

L'Ajuntament valora molt positivament aquesta iniciativa ja que, d’una banda, permet que els joves continuïn vinculats al centre educatiu i a la seva formació acadèmica, al mateix temps que se’ls motiva amb una nova experiència que els introdueix en el món laboral, els posa en contacte amb els adults i potencia, per tant, un comportament madur i responsable.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document