Ampliació i millora dels vestidors de l'Estadi Municipal

L’Ajuntament de Roses acaba d’adjudicar les obres de remodelació dels vestuaris del Camp d’Esports Municipal. El projecte que s’ha de realitzar tindrà un cost total de 128.000 € i suposarà l’ampliació i el condicionament de les instal·lacions.
Estadi Municipal

Estadi Municipal

29/06/2006 00:00 -    

Amb aquest projecte es volen solucionar els problemes d’espai que presentaven fins ara aquestes instal·lacions, construïdes a l’inici de la dècada dels 80, i que resultaven insuficients per a les necessitats del gran nombre d’equips i categories que avui dia fan ús de l’equipament esportiu.

Els vestidors actuals s’obren a partir d’un passadís estret i fosc, amb serveis deficitaris. El nou projecte preveu l’ampliació d’una de les ales de l’edifici, get que possibilitarà la incorporació d’una zona d’accés-vestíbul, l’ampliació dels vestidors existents i la creació d’un de nou. També es condicionarà un nou espai d’infermeria i es millorarà tota la il·luminació de l’edifici, possibilitant l’entrada de llum natural.

Aquest projecte passa a sumar-se a les actuacions de millora de les instal·lacions futbolístiques desenvolupades darrerament per l’Ajuntament. Entre aquests projectes, es troba la recent creació d’un camp d’entrenament annex als camps de futbol de la Vinyassa i la seva il·luminació (30.000 euros), la instal·lació de mòduls-vestidors (18.000 euros), la col·locació de gespa artificial a la Vinyassa 1 (529.000 euros), o la propera instal·lació d’aquest tipus de gespa al Camp Municipal d’Esports (505.000 euros), prevista per a aquest estiu.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document