Ampliació i millora dels vestidors del Camp d’Esports de Roses

L’Ajuntament ha aprovat la licitació per contractar l’empresa que s’haurà d’encarregar de les obres de remodelació dels vestuaris del Camp d’Esports Municipal. El projecte que s’ha de realitzar tindrà un cost total de 129.000 € i suposarà l’ampliació i el condicionament de les instal·lacions.
26/04/2006 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Els vestidors del Camp d’Esports Municipal, construït a l’inici de la dècada dels 80, resulten insuficients per a les necessitats actuals del gran nombre d’equips i categories que fan ús de l’equipament. Per aquest motiu, l’Ajuntament ha encarregat un projecte que donarà solució als problemes d’espai existents.

Actualment, els vestidors es configuren a partir d’un passadís estret i fosc, amb serveis deficitaris. El nou projecte preveu l’ampliació d’una de les ales de l’edifici, que permetrà la creació d’una zona d’accés-vestíbul, l’ampliació dels vestidors existents i la incorporació d’un de nou. També es condicionarà una nova zona d’infermeria i es millorarà tota la il·luminació de l’edifici, possibilitant l’entrada de llum natural.

Aquest projecte passa a sumar-se a les actuacions de millora de les instal·lacions futbolístiques desenvolupades darrerament per l’Ajuntament. Entre aquests projectes, es troba la recent creació d’un camp d’entrenament annex als camps de futbol, la instal·lació de gespa artificial a la Vinyassa 1, o la propera instal·lació d’aquest tipus de gespa al Camp Municipal d’Esports, prevista per a l’estiu.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document