Aprovat el pressupost municipal de Roses per al 2007

El ple de Roses celebrat ahir (9 de novembre) va aprovar el pressupost municipal per a l’exercici 2007, que puja 40.150.000 €, un 6,48% més que l’any anterior. El programa d’inversions inclòs en el pressupost és de 12.494.112 €, i les àrees que experimenten un major increment respecte a 2006 són les corresponents a Ensenyament, Benestar Social, Turisme i Joventut.
Façana Ajuntament de Roses

Façana Ajuntament de Roses

10/11/2006 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

D’entre aquestes inversions, destaquen els importants projectes en matèria d’ensenyament, amb la construcció de la segona Llar d’Infants Municipal i la dotació del mobiliari i professorat corresponent, o la urbanització de l’anomenada UA4, encarregada d’inquibir el nou CEIP i una promoció d’habitatge social (INCASOL).

Altres actuacions significatives són la urbanització del Mas Buscà i dels carrers Marià Benlliure, Lluís Millet i Doctors Ferran Arruga, Barraquer i Fleming -en part ja pressupostats al 2006-, així com la urbanització dels carrers Mimosa, Grecs, i Aristòtil, o el soterrament dels contenidors de recollida de residus del casc antic, que té destinat un pressupost d’1.500.000 euros. També destaquen les inversions destinades al condicionament de Punta Falconera i les inversions en patrimoni cultural de la Ciutadella i del Castell de la Trinitat.

Dels ingressos propis regulats a les ordenances fiscals, l’IBI i l’impost de plusvàlua mantenen el tipus de gravamen respecte a l’any anterior, mentre que la resta d’impostos i taxes s’han revisat per adequar-los a les previsions d’increment de l’IPC, entorn al 3,5%.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document