Aquesta setmana, treballs de repintat en la senyalització vial de Roses

A partir de dimarts 26 de juny, i durant tota la setmana, es desenvoluparà a Roses una actuació de repintat de la senyalització vial de diversos carrers i avingudes del municipi. Els treballs, que podran afectar el trànsit rodat entre les 7 i les 15 h, inclouran el repintat de 4 km lineals, 25 passos de vianants i 21 senyalitzacions d’stop, així com el condicionament de rotondes existents a Av. Jaume I, Gran Via i Avinguda de Rhode.
Actuació senyalització a Roses

Actuació senyalització a Roses

25/06/2012 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Operaris de ROSERSA seran els encarregats de dur a terme aquests treballs de repintat, a partir de demà. Les tasques s’iniciaran a l’Av. Jaume I, a la qual seguiran la Gv. Pau Casals (des del Port de Roses fins a la urbanització de Mas Matas), i l’Av. de Rhode (entre la Riera Ginjolers i el Port). Els treballs es realitzaran durant aquesta setmana, als matins de 7 a 15 h, i poden afectar el trànsit rodat, tot i que la policia local oferirà un dispositiu de control i senyalització de passos alternatius en cada cas.

L’import de l’actuació és de 9.000 €, i es realitza durant aquesta setmana pensant en el condicionament de la senyalització de cares a la temporada estival, moment en què existeix una major afluència de vehicles i densitat de circulació al municipi. A més, les bones condicions meteorològiques permeten garantir un millor manteniment i durada de la pintura, evitant la degradació que suposen la pluja, la humitat, etc. A més, s’ha volgut actuar en una setmana en què la finalització de les escoles suposarà minimitzar l’afectació al trànsit rodat en hores punta.

Com a continuació d’aquestes tasques, en els darrers dies es procedirà també al repintat de les principals avingudes de la urbanització de Santa Margarida.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document