Arriba l’estiu a la Piscina de Roses!

A partir de l’1 de juliol i fins al 31 d’agost, la Piscina de Roses organitzarà una sèrie d’activitats estructurades en tres grans apartats: els cursos de natació per a tothom, el pack fitness i el campus natació & english. El període d’inscripció per a les persones abonades és a partir del 17 de maig i per a les no abonades, a partir del dia 19.
Activitas estiu a la Piscina

Activitas estiu a la Piscina

11/05/2010 00:00 -    
1. Els cursos de natació per a tothom. Com cada estiu s’ofereixen els cursos de natació per a totes les edats i nivells, des dels programes de nadons fins als grups d’adults i gent gran. Els cursos d’educació infantil, els de primària i els de joves són intensius, de dilluns a divendres, tots ells ubicats en franges de tarda. Els programes de salut també continuen oferint-se, tant el programa de terapèutica d’esquena com el de preparació al part. La periodicitat d’aquests cursos és mensual i cada participant es podrà inscriure al juliol i/o a l’agost.

2. El pack fitness que no s’atura durant el juliol i l’agost. Presenta més de 50 sessions a la setmana i 14 tipus d’activitats diferents. Cal remarcar que a l’estiu té una periodicitat mensual i una renovació automàtica.

3. El campus natació & english, la gran novetat de l’estiu. Es tracta d’un projecte educatiu adaptat a les característiques dels participants (edat, nivell...) que es basa en quatre eixos: la natació, l’anglès, la diversió i l’educació en valors. Es vol oferir una activitat adaptada a les necessitats de les famílies, que sigui útil i engrescadora per als participants, una proposta estiuenca de lleure sense oblidar la progressió en natació i l’aprenentatge de l’anglès. En total hi ha 40 places per a nens i nenes d’educació primària, és a dir dels 6 (alumnes que cursin 1r al curs 2009/2010) fins als 12 anys (alumnes que cursin sisè el curs 2009/2010). Es tractarà de fer 4 subgrups per poder treballar en grups reduïts, de dilluns a divendres i de 9.30 a 13.30h. A més, els dimecres estaran plens de sorpreses amb sortides i activitats lúdiques. Tot plegat es realitzarà a les instal·lacions de la Piscina, amb monitors qualificats i amb la coordinació acadèmica i professorat de Prestige Idiomes per a les sessions d’anglès.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document