Òscar García Martín (“Gartin”), guanyador del Concurs de Cartells de Carnaval 2008

El treball guanyador del Concurs de Cartells de Carnaval 2008 ha estat la proposta presentada per Òscar García Martín (“Gartin”). El cartell està protagonitzat per la figura d'un dimoni molt festiu, el qual es convertirà a partir d’ara en la imatge promocional del Carnaval rosinc.
Cartell Carnaval de Roses 2008

Cartell Carnaval de Roses 2008

19/10/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El cartell guanyador està dominat per la figura d’un dimoni que saluda a l’espectador, realitzat amb la tècnica de pintura acrílica aplicada amb espàtula. Aquest dimoni serà, doncs, el nou protagonista del material promocional que el consistori rosinc edita en cada nova edició del Carnaval (samarretes, davantals, pins, pòsters, revistes, programes, etc).

gw-76174161b7d68491a7af7e34a76e470d49d04c4c 
Òscar García presenta el seu cartellAmb la convocatòria d’aquest concurs de cartells, l’Ajuntament ha obert la participació a tots els veïns i veïnes del municipi, oferint-los l’oportunitat de mostrar les seves particulars visions del Carnaval rosinc i convertir-se en els creadors de la seva imatge promocional. La resposta no s’ha fet esperar, i s’han arribat a presentar fins a 34 treballs, caracteritzats per la varietat d’estils i tècniques emprades.

El primer premi, que ha recaigut en el cartell d’Òscar García, està dotat amb un import de 600 euros, mentre que els treballs classificats en segon (Lioba Costa) i tercer lloc (Andrés Alanís), rebran 300 i 150 € respectivament. D’altra banda, el jurat ha reconegut amb un accèssit els cartells de Josep Vicens Serra, Alfonso Javier García i Andrés de la Fuente, tots ells finalistes de la darrera ronda de votacions.

gw-d849c7137c2179232aa10f5f4d121d3f59b3aaeb 
Guanyadors i accèssits Concurs Cartells


Tots els cartells presentats a concurs estaran exposats fins a finals del mes d’octubre a la Sala de Miralls del Teatre Municipal, mentre que el mes de novembre, l’exposició serà traslladada a l’Espai Z de la Biblioteca Municipal.

L’autor del Cartell de Carnaval 2008. Òscar García Martín

L’autor del cartell guanyador, Òscar García, és un jove rosinc de 25 anys, que ha assistit en els darrers anys a diversos cursos impartits per reconeguts pintors de l’Alt Empordà. Actualment rep classes d’arts plàstiques a Figueres, on també és membre del grup Abertal, integrat per un grup d’artistes de la comarca que realitzen diverses activitats i mostres al llarg de l’any.

Ha exposat la seva obra en diverses ocasions, els darrers cops al Col·legi d’Advocats de Figueres i a la Sala d’Exposicions de la Caixa de Girona de Roses.

L’any 2006 va obtenir el primer premi del Concurs de Pintura de Natura organitzat pel PN dels Aiguamolls de l’Empordà, mentre que enguany ha estat guanyador del Concurs de Pintura Ràpida celebrat al municipi de Vilabertran.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document