Astronomia, circ, relacions personals i informàtica centren els nous cursos del CAR

L’Àrea de Cultura i Joventut de l’Ajuntament de Roses ha programat per als propers mesos nous tallers municipals, amb els quals es vol completar la formació que el consistori ofereix habitualment amb els cursos de durada anual.
Curs d'Astronomia

Curs d'Astronomia

20/02/2006 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Els nous tallers centren la seva atenció en matèries específiques i tindran una durada variable en funció de cada temàtica.

Del total dels cinc nous cursos programats pel Centre d’Activitats de Roses (CAR), dos d’ells centraran la seva atenció en el món de la informàtica. D’una banda, el taller d’internet aproximarà l’usuari a la navegació per la xarxa i a la comunicació virtual, mentre que el curs d’ofimàtica tractarà l’ús dels programes Word, Excel, Acces i d’altres relacionats amb treballs administratius.

El tercer curs previst tractarà sobre astronomia, i donarà a conèixer els conceptes bàsics d’aquesta ciència i la situació de les principals constel·lacions. Les classes teòriques es complementaran amb sortides pràctiques.

Per últim, el curs de circ mostrarà les principals tècniques i habilitats d’aquest artístic món, mentre que el taller Com relacionar-se vol oferir als participants les eines necessàries per facilitar la comunicació i les relacions amb els altres.

La durada dels cursos serà variable en funció de cada matèria, tot i que en cap cas sobrepassaran el trimestre. D’aquesta manera, s’ha volgut donar resposta a les peticions d’aquelles persones que no disposen de temps per assistir als cursos que requereixen una dedicació anual.

Els interessats sobre horaris, preus i inscripcions poden posar-se en contacte amb les àrees de Cultura i de Joventut de l’Ajuntament. Els joves que tinguin el carnet d’usuari del CAR JOVE tindran un descompte en els tallers.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document