Avancen els tràmits per a la construcció de la nova Llar d’Infants de Roses

Aquesta setmana l’Ajuntament de Roses ha aprovat la licitació que li permetrà encarregar properament les obres de construcció de la segona Llar d’Infants Municipal, situada a l’àmbit de l’escola Vicens Vives, en la confluència del carrer Ponent amb la Gran Via Pau Casals de Roses.
nens llar infants

nens llar infants

05/02/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La nova Llar d’Infants es construirà en el mateix solar del CEIP Jaume Vicens Vives i consistirà en una edificació en planta baixa d’una superfície de 636 m2. El nou equipament acollirà cinc aules (una de P0, dues de P1 i dues més de P2), dormitori, sales de canvis i lavabos. L’edifici, dimensionat per donar acollida a un total de 72 alumnes, també inclourà una gran sala polivalent apta per a la realització d’activitats com menjador o psicomotricitat, despatx, biberoneria, magatzems, porxo i zona de guardacotxets.

Pel que fa a la urbanització del pati polivalent, aquesta es resoldrà amb la creació d’una àrea de jocs infantils, un sorral i una àrea de terrasses apergolades. Per últim, es projectarà l’ampliació i reordenació del pati del Vicens Vives, el qual veurà compensada la pèrdua d’espai cedit a la nova llar amb uns terrenys de la mateixa superfície adjacents a l’escola, que seran habilitats com a pati amb jocs infantils per als alumnes del cicle de preescolar.

El nou equipament compta amb un pressupost de 1.118.000 euros, 120.000 dels quals seran aportats pel Pla Únic d’Obres i Serveis (PUOSC) del 2007 i 300.000 € més pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document