Èxit del workshop entre joves demandants de feina i empresaris a Roses

El passat divendres va tenir lloc a les instal·lacions del CAR Jove de Roses la sessió del workshop organitzat per l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament. A la convocatòria van acudir una setantena de joves que busquen feina per a aquesta temporada d’estiu, mentre que els empresaris que van realitzar les entrevistes per trobar els perfils més idonis per als llocs de treball que ofertaven, van ser 10.
Sessió workshop

Sessió workshop

18/06/2012 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La valoració d’aquesta iniciativa pionera en el municipi ha estat molt positiva, ja que ha permès concentrar oferta i demanda en un únic espai i durant un temps acotat (la sessió va durar al voltant de 2 h 30 minuts), possibilitant al mateix temps un contacte directe i personal entre ambdues parts. Tot i que inicialment els empresaris adscrits a la proposta eren tres, la difusió de la realització de la sessió va motivar que un total de 10 empresaris (bàsicament dels sectors turístic, comercial i de serveis), se sumessin a la iniciativa.

Abans d’iniciar la ronda d’entrevistes, els empresaris van poder revisar els currículums dels participants per detectar els perfils més propers a les places vacants, que en total eren una dotzena. Aquest número, però, podria incrementar-se durant els propers dies ja que altres empresaris del municipi que no van poder participar en el workshop del passat divendres, han mostrat el seu interès a poder revisar currículums de cares a contractacions per a aquesta temporada d’estiu.

Des de l’Àrea de Joventut, doncs, es fa una molt bona valoració de la iniciativa, tant pel compliment de les expectatives generades i per la seva idoneïtat per a la contractació de personal rosinc, com per l’experiència que suposa per a molts joves del municipi, que poden així fer un primer contacte amb situacions de recerca de feina, preparació de currículum, entrevistes de treball, etc.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document