Big Dez Band & Sax Gordon i Lluís Coloma Septet, porten el Blues a Roses

Big Dez Band es van formar el 1996 a Paris liderats per Phil Fernández. Diversos viatges a Estats Units permeten a Phil crear-se un estil propi i una increïble manera de cantar. Així, aprèn el blues a l'escenari, tocant amb bluesmans coneguts com Billy Branch, WC Clark, Luther Allison...
Sax Gordon

Sax Gordon

19/07/2006 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

L’any 2001 Phil viatja a Austin per a acompanyar artistes com Mike Cross, Tracy Conover, Uncle John... Quan torna a França, decideix dur la banda de gira per Europa. A l'octubre del 2004, graven l'àlbum Night after Night amb els millors músics de l'escena blues: Sax Gordon Beadle, Preston Hubbard (ex Fabulous Thunderbirds), Mike Cross, Tom Robinson, Gary Slechta...

"Sax" Gordon Beadle, l’increïble showman considerat un dels millors saxofonistes del moment, ha girat amb tots els grans del blues. És un dels més excitants i sol·licitats artistes, dins de la gran tradició del Saxo Rhytm & Blues Americà.

Gordon ha actuat de solista convidat tant en gires com en enregistraments de grans artistes com Duke Robillard, Matt "Guitar" Murphy, Jay McShann, Jimmy Witherspoon, Luther "Guitar Junior" Johnson, i Roomful of Blues, i ha tocat en més de 100 CDs i LPs, enregistrant amb molts dels artistes llegendaris del Blues clàssic, Jazz, i R&B, com Jimmy McGriff, Pinetop Perkins, Rosco Gordon, Champion Jack Dupree, Billy Boy Arnold, Charles Brown, Jimmy McCracklin, i Jimmy "T99" Nelson.

gw-9db423652eb27cb429905b7732d4f913b3acc0df

Segons Loti Lewis "Boogieology" el nou cd de Lluís Coloma, es una obra mestra del Boogie Woogie. En el nou espectacle amb septet ens presenten un espectacle amb piano, hammond, baix, guitarra i una impecable secció de vents on interpreten els temes d’aquesta elogiada obra. Un espectacle viu i intens on el Boogie Woogie pren protagonisme.

L’artista Blues-Cat nascut a Barcelona (1973), pianista i organista de Hammond B3, ha colaborat amb bandes i músics com Amadeu Casas, Tandoori Lenoir, Ximo Tébar, August Tharrats, Steve de Swardt, Julian Vaughn, Javier Mas, Dana Leese Routh, Jordi Bonell, Felipe Cucciardi, Loti Lewis, aconseguint gran reconeixement per part del públic a les seves actuacions als clubs de blues i jazz més importants del país.

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document