Bon ritme en la venda d’entrades del concert de “El Canto del Loco” a Roses

Quan falten 8 dies per a l’actuació que el grup “El Canto del Loco” oferirà a Roses el proper 4 de juliol, els organitzadors del concert han informat que el ritme de venda d’entrades és molt bona. En aquests moments el nombre de tiquets venuts ja ha sobrepassat les 4.000 entrades, la qual cosa fa preveure que entre 7.000 i 8.000 persones es donaran cita al recinte monumental de la Ciutadella el proper dissabte.
Canto del Loco

Canto del Loco

26/06/2009 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El concert de Roses arriba després que el grup rebés el passat divendres el Disc de Platí pel seu darrer àlbum "Persones" i de què la formació hagi anunciat que després d’aquesta gira, s’acomiadarà del públic per prendre’s un descans en la seva carrera musical.

En relació a la gira de concerts programada per a aquest estiu, Dani Martin, el cantant del grup, ha manifestat que està molt content de poder actuar a l’Espai Cultural La Ciutadella, ja que els seus amics d’Estopa li han parlat molt bé de la meravellosa experiència que va suposar per a ells actuar l’estiu passat en aquest recinte monumental.

Durant el mes de juliol, el grup ha programat una sèrie de concerts de gran format reunits sota el lema "Hasta Luego", amb els quals la formació s’acomiada del seu públic. El primer d’aquesta tria de concerts que es donarà en territori català serà el del proper 4 de juliol a Roses, al qual seguiran dues actuacions a Reus i Terrassa.

Els components del grup arribaran a Roses el dia abans del concert, ja que volen gaudir d’uns dies de descans i conèixer més a fons la ciutat de Roses. El concert del dia 4 s’iniciarà a les 22 h, tot i que dues hores abans s’obriran les portes del recinte als assistents. Des de l’obertura de portes, i durant tota l’actuació, el recinte disposarà de diversos punts de venda de menjar i begudes i comptarà amb els habituals serveis sanitaris, de seguretat i sanitat.

Per donar resposta al nombrós públic que es preveu que es desplaci fins a Roses el dia del concert, l’Ajuntament habilitarà diferents àrees d’aparcament a l’entrada al nucli de la població, molt properes al recinte emmurallat de la Ciutadella. També s’instal·larà la senyalització necessària en els accessos al municipi, que indicarà el lloc de realització del concert i la situació dels estacionaments habilitats.

Les entrades es poden adquirir anticipadament a Servicaixa i als punts de venda habituals (SiUsPlau de Roses i El Federal de Figueres), al preu de 24 €. El mateix dia del concert, el preu a taquilla serà de 30 €.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document