Bona valoració de la campanya de seguretat de Nadal a Roses

La campanya impulsada des de l’Àrea de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Roses durant les passades festes de Nadal, la qual ha comptat amb la implantació de diferents dispositius específics coordinats entre Policia Local i Mossos d’Esquadra, s’ha tancat amb una molt bona valoració. Entre els serveis impulsats es troben la vigilància de les zones comercials del municipi, i els controls de seguretat vial en els accessos i sortides de la població. La campanya s’ha tancat amb un total d’11 detencions.
Balanç Campanya Seguretat Nadal

Balanç Campanya Seguretat Nadal

14/01/2013 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El regidor de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Roses, Àngel Tarrero, fa una molt bona valoració de la campanya impulsada a Roses entre els passats 16 de desembre i 6 de gener, amb motiu de les festes de Nadal. Els diferents dispositius incorporats per intensificar els serveis policials en el municipi, dos d’ells coordinats amb Mossos d’Esquadra, han permès dotar la població d’una major presència d’agents i tancar satisfactòriament la campanya.

Entre les actuacions dutes a terme es troba una nova edició de l’anomenat dispositiu "Grèvol", consistent en l’activació de patrullatges mixtes entre agents de la Policia Local i de Mossos d’Esquadra, destinat a garantir la seguretat de clients i botiguers de la zona comercial del municipi, al llarg de tot el dia, i amb una especial atenció al moment de tancament dels establiments.

Un altre servei conjunt entre els dos cossos de seguretat ha estat el dispositiu "Martell", implantat aquest Nadal arreu de Catalunya, el qual, en el cas de Roses, ha suposat la realització de 22 controls en els accessos a la població, amb funcions de control de seguretat del trànsit.

Aquests serveis, sumats a les tasques habituals que desenvolupa la Policia Local rosinca, ha facilitat la detenció d’11 persones al llarg dels 21 dies que ha durat la campanya, per diferent tipologia de delictes (robatoris amb força, detencions de persones requesitoriades i delictes sobre la seguretat del trànsit), així com la recuperació de 3 vehicles robats.

En el moment actual, Roses es prepara ja per a la cita del Carnaval (8-11 de febrer), festa que compta amb una gran participació de col·lectius i públic, i on una bona gestió en matèria de seguretat resulta primordial per a l’èxit de cada nova edició. Així doncs, des de fa setmanes, les principals àrees implicades en l’esdeveniment (Seguretat Ciutadana, Carnaval i Festes, i Joventut), treballen coordinadament en la planificació dels diferents dispositius i desplegament de seguretat que tindran lloc amb motiu de les passades, balls i diferents actes organitzats.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document