Cada dia de Festa Major, gresca i diversió per als més petits

La variada programació que l’Ajuntament ha preparat per a la Festa Major de Roses, dóna un paper protagonista, com no podia ser d’altra manera, a l’entreteniment i als espectacles dedicats al més petits. Enguany, Roses rep la participació de la Companyia Sapastre, Els Farsants, Clownfish i Passabarret Joglars.
espectacle infantil

espectacle infantil

08/08/2006 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El primer dels espectacles infantils programats tindrà lloc el divendres (11 d’agost), a les 19 h, a la plaça Catalunya. La Companyia Sapastre portarà a Roses dos còctels explosius d’animació, música, pallassos i circ, presentats com una successió de números clownescos i circencs que alternen moments dedicats a l’animació, tot amanit per una música molt variada.

Dissabte a la tarda (17.30 h), a la plaça Catalunya, arribarà el torn de la tan esperada Festa de l’Escuma, a càrrec del grup d’animació Els Farsants. Aquest grup, format l’any 1979, va ser pioner en els espectacles d’animació amb escuma (primera actuació amb escuma l’any 1985). Durant aquests anys el grup s’ha anat especialitzant en l’animació i música de carrer, amb espectacles basats principalment en la participació del públic, amb danses, balls, jocs, elements escenogràfics... i aigua i escuma a dojo!

El diumenge 13, també a la plaça Catalunya (18 h), l’animació està garantida amb dues activitats. D’una banda, la Companyia Clownfish portarà el seu espectacle L’Home Bala, on un clown excèntric es converteix en munició de l’artilleria del seu canó. Per la seva banda, Passabarret Joglars proposaran a tots els assistents a participar en El Taller Espectacle de Circ de la Berta, amb diferents activitats d’habilitat, psicomotricitat, equilibris, malabars i expressió corporal.El dilluns (19 h), la Companyia Clownfish tornarà a actuar a la plaça Catalunya, en aquesta ocasió presentant Tira-Tira,
un espectacle tan divertit com pedagògic, que narra la historia d’en Marcel, un nen que viu i treballa en una fàbrica tèxtil i la seva relació amb les seves eines de treball, que en definitiva substitueixen els amics que no té. Un dia, però, l’arribada d’una nova eina, li farà descobrir la realitat de la vida, el joc, les festes, la rialla... i s’adonarà que el món claustrofòbic en el que sempre ha viscut, és una mentida.El dimarts 15 d’agost, últim dia de la Festa Major d’enguany, la música, el confetti, el soroll i el color es faran els amos dels carrers de la vila, amb les dues cercaviles programades, que comptaran amb la participació dels Gegants de Roses, els trabucaires i els miquelets, els Ministrers i la cobla Tres Quartans. La sortida de la primera cercavila tindrà lloc a les 9.30 h del CAR, mentre que la de la tarda ho farà a les 6 de la tarda de la plaça Catalunya.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document