CAMINA ROSES, set recorreguts per redescobrir el patrimoni cultural i natural de Roses

L’Àrea de Turisme del consistori rosinc posa en marxa la campanya CAMINA ROSES, iniciativa consistent en la descoberta de diferents espais del municipi, a peu o en bicicleta, i que té com objectiu donar a conèixer el ric patrimoni natural i cultural de la població. El programa d’activitats es desenvoluparà al llarg dels mesos de maig i juny, i permet realitzar un total de set itineraris pels racons més significatius del patrimoni rosinc.
Camina Roses

Camina Roses

30/04/2009 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La campanya de descoberta del patrimoni sorgeix de la voluntat de l’àrea de Turisme per donar a conèixer la diversitat cultural i natural de Roses. Les visites es dirigeixen tant als visitants com als propis ciutadans del municipi, desconeixedors en moltes ocasions d’aquesta riquesa patrimonial, de l’important llegat històric i de les tradicions que Roses ha anat acumulant al llarg dels segles, artífex tots ells de la seva actual identitat.

Al llarg de les diferents visites programades, els participants poden endinsar-se i aprofundir en el coneixement de paisatges molt diversos, que van des de la rica història que amaguen les antigues pedres, als cultius tradicionals o a les arts de la pesca, passant pels impresionants penyasegats i verdes pinedes del Cap de Creus.

Els itineraris proposats són un total de set: Punta Falconera, Aiguamolls, Port de Pesca, Ruta dels Olivars, Camí de Ronda, Ciutadella i Ruta Megalítica, i tindran lloc de manera intercalada durant els divendres, dissabtes i diumenges dels mesos de maig i juny. Les inscripcions i reserves per participar-hi es realitzen a l’Oficina de Turisme de Roses. Els preus oscil·len entre els 2,50 € i els 5 €, en funció del recorregut.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document