Campanya de seguretat per a la gent gran de Roses

La regidoria de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil de Roses ha iniciat una campanya de prevenció adreçada a la gent gran del municipi, amb la qual es vol oferir a aquest col·lectiu els coneixements que li permetin prevenir accidents, evitar estafes, fraus i robatoris, i saber actuar en cas que aquests es produeixin. La primera xerrada va tenir lloc el passat dimecres a l’associació d’avis Casa del Mar, i es completaran el proper 13 de desembre al Casal del Pescador.
Portada díptic

Portada díptic

19/11/2010 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Informar a la gent gran de Roses sobre consells de seguretat a la llar, a internet i al carrer és l’objectiu d’aquesta campanya engegada per l’Àrea de Seguretat de l’Ajuntament de Roses. Per proporcionar la informació, membres de la Policia Local realitzen xerrades presencials on s’exposen els diferents riscos o accidents més comuns en cadascú d’aquests àmbits, així com les principals mesures a adoptar per prevenir-los.

Com a material de suport, durant les sessions es projecta un document explicatiu, i se subministra als participants un díptic on es detallen les principals recomanacions a adoptar per evitar caigudes, consells d’alimentació i de medicació, l’ús segur de webs i de correu electrònic, i prevenció de robatoris i estafes. Aquest díptic està també disponible per a qualsevol persona interessada a les dependències municipals, al CAP de Roses, i als casals d’avis del municipi.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document