Carles Benavent i Josemi Carmona presenten el seu disc “Sumando” a Roses

El proper dijous 3 d’agost, els guitarristes Carles Benavent i Josemi Carmona oferiran una actuació a Roses, on presentaran el seu treball conjunt que porta per títol “Sumando”. El concert s’emmarca dins la programació del I Festival Internacional de Guitarra de Roses, que tindrà lloc durant el mes d’agost a la Ciutadella de Roses.
Josemi Carmona i Carles Benavent

Josemi Carmona i Carles Benavent

25/07/2006 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El baixista Carles Benavent i el guitarrista Josemi Carmona es van prometre fa anys que farien un disc conjuntament. Després de dos anys de feina i d’intercanvi d’arxius d’àudio gravats en els seus estudis, 'Sumando' és el resultat. Un disc format per nou composicions entre les quals es poden escoltar col·laboracions il·lustres com les de Chick Corea i Diego el Cigala.

Carles Benavent, baixista de jazz totalment autodidacta, va fundar el "Música Urbana" amb el qual va gravar dos discos. Ha arribat a crear tota una forma d’interpretar el baix elèctric amb un estil flamenc. Compta amb una llarga llista d’artistes amb els quals ha col·laborat, tals com Chick Corea, Miles Davis ó Paco de Lucía, amb el qual va gravar l’any 1978 "Paco de Lucía interpreta a Manuel de Falla".

José Miguel Carmona és guitarrista i compositor. Va formar part del grup de flamenc pop La Barbería del Sur, formació que va abandonar per incorporar-se l’any 1990 a Ketama. Ha compaginat la seva tasca com a guitarrista de Ketama amb l’acompanyament i la producció, camp en el qual destaca el seu treball per a Niña Pastori i per al disc ‘Homenaje a Jeros’

La qualitat d’ambdós músics és indiscutible. A Sumando, els dos artistes equilibren la composició i la interpretació, sense allunyar-se de la rítmica i de l’emoció del flamenc.

Altres concerts programats dins del Festival Internacional de Guitarra de Roses són el del guitarrista cubà Manuel Barrueco (9 d’agost) que actuarà conjuntament amb Cuarteto Latinoamericano, el del guitarrista i compositor Toti Soler (17 d’agost), i el del Quartet Galiu, que tancarà el Festival de Roses el 24 d’agost.

Tots els concerts tindran lloc a l’església de la Ciutadella de Roses, a les 10 de la nit. Les entrades anticipades es poden comprar a les taquilles del recinte. El preu del concert que Manuel Barrueco oferirà el 9 d’agost és de 15 €, mentre que la resta de concerts tindrà un preu de 10 €. 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document