Carles Pàramo pren possessió del càrrec de diputat al Congrés

Dimarts 13 de desembre, l’alcalde de Roses, Carles Pàramo, ha pres possessió del càrrec de diputat durant la celebració de la sessió constitutiva de la X Legislatura del Congrés dels Diputats, sorgit de les eleccions generals del passat 20 de novembre. Des d’avui, doncs, el Congrés compta entre els seus integrants amb un representant rosinc, gràcies als resultats assolits per la formació de Convergència i Unió en les passades eleccions, on Pàramo ocupà el número tres de la llista presentada a la demarcació de Girona.
Carles Pàramo al Congrés dels Diputats

Carles Pàramo al Congrés dels Diputats

13/12/2011 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Als volts de les 12.40 h del matí, l’alcalde rosinc Carles Pàramo ha promès el seu càrrec com a diputat del Congrés, que avui celebrava la seva sessió constitutiva. L’acte s’ha iniciat a les 10 h del matí amb la lectura de la relació de diputats electes i a continuació amb l’elecció del president de la càmera, càrrec que ha recaigut sobre el diputat del PP per Sòria, Jesús Posada. Seguidament, el president ha presentat i sol·licitat per ordre alfabètic a la resta de diputats el jurament o promesa d’acatar la Constitució, moment en què aquests han adquirit la condició plena de diputats i s’ha declarat constituït el Congrés dels Diputats.

La constitució del Congrés serà comunicada pel president al rei, al Senat i al Govern. Dins el termini de 15 dies, tindrà lloc la sessió d’obertura de la legislatura.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document