Carmen Vilà al Moments Musicals de gener

La programació del 2n Cicle Moments Musicals continua al Teatre Municipal de Roses el proper diumenge 24 de gener, amb l’actuació de la pianista nascuda a Roses Carmen Vilà. Durant el concert, que s’iniciarà a les 19 h, la pianista interpretarà obres d’Albéniz, Granados, Mompou i Falla.
Carmen Vilà

Carmen Vilà

21/01/2010 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  
La programació del 2n Cicle Moments Musicals continua el proper diumenge dia 24 de gener amb l’actuació de la pianista rosinca Roses Carmen Vilà. L’artista, de qui la crítica coincideix a destacar una tècnica perfecta, un gran temperament i una excepcional musicalitat i sensibilitat, ha actuat als escenaris de Viena, Berlín, Londres, New York, Tel-Aviv, Barcelona, València, Madrid, Buenos Aires i Teheran, entre d'altres.

Durant el concert del proper diumenge, la pianista oferirà obres de Frederic Mompou (cançons i danses IV, VI, VII i VIII), Isaac Albéniz (Granada- "Suite española" i El Puerto- "Suite Iberia"), Manuel de Falla (Dansa De los vecinos i dansa Del molinero de "El sombrero de tres picos"), i d'Enric Granados (danses “Oriental”, “Villanesca” i “Andaluza”).

Les entrades, que no són numerades, es poden comprar a les taquilles del teatre una hora abans del concert i tenen un preu de 5€.

El cicle Moments Musicals continuarà el diumenge 21 de febrer amb el concert “El violoncel romàntic” a càrrec de Ivo Scarponi, al violoncel, i Moira Michelini, al piano. Diumenge 21 de març serà el torn de les sopranos Carolina Grammelstorff i Laia Falcón i del pianista Àngel Cabrera, que oferiran el concert "El cant del rossinyol". El cicle proseguirà el 25 d'abril amb "La volta al món a quatre mans" a càrrec dels pianistes Honor O’Hea i Robert Andres i, finalment, clourà aquesta segona edició el proper 23 de maig, amb el concert "Amb aires mediterranis de jazz" de la mà de Muarizio di Fulvio Trio.

El cicle "Moments Musicals", que enguany celebra la seva segona edició a Roses, té la voluntat d'enriquir i consolidar l’oferta musical de qualitat a la comarca en el període de fora de l’època estival, amb concerts d’alt nivell artístic i amb una programació d'estils molt variats.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document