Cine Ciutadella es consolida amb l’èxit de la present edició

El cicle de cinema a la fresca Cine Ciutadella ha assolit en la present edició que s’acaba de tancar un gran èxit de públic, arribant a comptabilitzar fins a 800 espectadors al llarg de les cinc sessions dutes a terme (la primera projecció es va haver d’anul·lar a causa de la pluja). Es consolida així la proposta, que es basa en oferir cinema de qualitat en versió original subtitulada, a l’aire lliure i en un entorn privilegiat com és conjunt monumental de la Ciutadella de Roses.
20/08/2012 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La mitjana de 85 persones de públic assistent per projecció durant la temporada 2011, s’ha vist aquest estiu àmpliament superada, arribant als 160 assistents de mitjana per sessió. El màxim aforament s’aconseguí la darrera nit del cicle amb la projecció de "Chico y Rita", que comptabilitzà més de 200 assistents.

La resta de pel·lícules projectades El Concierto (12 de juliol), Pequeñas mentiras sin importancia (19 de juliol), Un gat a Paris (26 de juliol) i Soul Kitchen (2 d’agost), han comptat també amb una molt bona acollida. Durant la temporada també s’ha posat de manifest l’encert d’optar per la versió original per atraure tant públic local com turistes que visiten Roses durant l’estiu, tal i com s’ha pogut testimoniar amb el passi de films en llengua francesa i alemanya d’aquest estiu, en què s’ha comptat amb nombrosos grups d’estrangers.

Des de l’Àrea de Cultura es valora molt positivament el cicle, que ha assolit l’objectiu de promoure el conjunt monumental de la Ciutadella com un espai d’oci de qualitat i de trobada social, amb una programació que reforça l’oferta cultural del municipi durant la temporada turística.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document