Comença el soterrament del transformador elèctric i dels contenidors de la Riera Ginjolers

S’han iniciat els treballs de soterrament del centre transformador elèctric i dels contenidors d’escombraries situats al costat dels antics rentadors públics de la Riera Ginjolers (a l’alçada del carrer Girona). L’actuació suposarà una millor accessibilitat i estètica d’aquesta cèntrica zona de passeig i esbarjo.
Inici obres soterrament

Inici obres soterrament

08/11/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Les obres que acaben de començar consisteixen en la construcció d’un recinte soterrat de formigó armat on s’ubicaran els nous transformadors, amb la qual cosa es possibilitarà l’enderroc de la caseta que amaga l’equip actual. A més, s’aprofitaran els treballs per incorporar sis mòduls de contenidors soterrats, que també incidiran en la millora de la salubritat del sector.

 

L’objectiu final de les obres és oferir un recorregut peatonal lliure d’obstacles a través de la Riera Ginjolers, fins a la seva connexió amb el passeig de front de mar. D’altra banda, farà més agradables i obertes les dues zones de descans i jocs infantils que es troben a banda i banda del centre transformador.

 

gw-81bbc727055ba32a95f913cbb45da5569a532b5d
Imatge virtual soterrament centre transformadors


Les obres tenen una durada prevista de 3 mesos, i un import assignat de 115.000 euros.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document