Comencen les obres d'ampliació del CAP de Roses, que tenen un termini d'execució de 18 mesos

A principis del proper mes de març s’iniciaran les obres d’ampliació i reforma del Centre d’Atenció Primària de Roses (CAP), que tenen un termini d’execució de divuit mesos en dues fases. La primera part de les obres se centrarà a l’ala esquerra de l’edifici -actualment d’una sola planta- que es reformarà i s’hi aixecarà un pis. Aquests treballs duraran sis mesos, i obligaran a desplaçar l’àrea d’atenció a l’usuari a un mòdul prefabricat que ja s’està habilitant, de manera provisional, a la part de l’edifici que no es veurà afectada de moment.
Els preparatius per les obres

Els preparatius per les obres

21/02/2008 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  
La segona fase s’iniciarà passat l’estiu, quan és previst estigui acabada l’ampliació i reforma de l’ala esquerra, que acollirà noves consultes i permetrà tancar gradualment la resta dels mòduls a reformar. En total, les obres permetran ampliar el centre de 20 a 26 consultes, adaptant-se a les necessitats de la població.
L’alcaldessa de Roses, Magda Casamitjana, ha demanat als usuaris del centre la seva col.laboració durant el temps que durin els treballs, tenint en compte les molèsties que els puguin ocasionar. Al mateix temps l’alcaldessa ha manifestat la seva satisfacció per l’inici d’unes obres que permetran dotar la població d’un Centre d’Atenció Primària de més serveis i d’una millor infraestructura.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document