Comencen les obres del carrer Puig Rom

Els treballs duraran quatre mesos i tindran un cost de 176.000 €
inici obres

inici obres

02/03/2006 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Aquesta setmana s’han iniciat a Roses els treballs de remodelació del carrer Puig Rom, situat al nucli de la població. El projecte té com a objectiu principal prioritzar i ampliar el pas dels vianants en aquest sector i facilitar la connexió peatonal amb la rambla Ginjolers, d’un costat, i el carrer Francesc Macià, de l’altre.

L’àrea inclosa dins l’actuació engloba 218 metres lineals del carrer Puig Rom (concretament el tram situat entre la riera Ginjolers i el carrer Francesc Macià), el carrer Sant Isidre (entre els carrers Puig Rom i Tradició), i el tram del carrer Tradició situat davant de la plaça del carrer Nou, recentment urbanitzada.

Per tal de restringir la presència de vehicles, el projecte preveu eliminar la franja d’aparcament existent al carrer Puig Rom i urbanitzar tot el carrer a un únic nivell, fet que permetrà donar una major amplada a les voreres. La disposició del paviment serà l’encarregada de diferenciar la zona de vianants de la de pas de vehicles, tot i que aquesta divisió es reforçarà amb la col·locació de pilones.

Les obres inclouran el nou encintat de voreres, la pavimentació de tota l’àrea i la col·locació dels elements de mobiliari urbà necessaris. Es preveu també aprofitar l’execució d’aquests treballs, que un cop comencin tindran una durada de quatre mesos, per renovar les xarxes de serveis i soterrar les línies aèries existents.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document