Comissats prop de 250 kg de material destinat a la venda dels top manta

La Policia Local de Roses va interceptar ahir al vespre un punt de distribució de material consistent en bosses, rellotges, ulleres i cinturons, destinat al subministrament dels venedors ambulants que operen de manera il·legal al municipi. Entre els productes requisats en aquest punt i la resta d’actuacions dutes a terme ahir, tant en el passeig com en els carrers del nucli de la població, es van decomissar un total de 250 kg de material.
Material decomissat 20 juliol

Material decomissat 20 juliol

20/07/2011 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Els fets van tenir lloc als volts de les 21 h, quan en un dels dispositius ordinaris de detecció de venda ambulant que la policia local realitza cada dia pel passeig i carrers del centre de Roses, una patrulla va detectar una gran quantitat de material destinat al subministrament dels venedors ambulants. La policia va procedir al decomís immediat de tots els productes i a l’aixecament de l’acta corresponent. L’operatiu, juntament amb la resta de material interceptat a diversos venedors, va donar com a resultat el decomís de prop de 250 kg de productes.

Àngel Tarrero, regidor de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Roses, assenyala que "la intensa campanya de controls i operatius policials que duem a terme cada estiu, ens permet anar avançant en el difícil control d’aquesta activitat. Ara, amb la detecció, enretirada de productes i sanció de les persones que subministren el material als petits venedors que després operen al passeig i als carrers del municipi, fem un pas més, tot i que cal no baixar la guàrdia i continuar potenciant la col·laboració amb la resta de cossos policials".

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document