Conferència sobre cetacis a la Biblioteca de Roses

El proper dijous, 6 de novembre (19 h), tindrà lloc a la Biblioteca Municipal de Roses la conferència “Fauna Urbana-Cetacis al Cap de Creus”. La xerrada anirà a càrrec de la biòloga Gemma González i de l’Albert López (membres del projecte Ninam) i està inclosa dins el cicle formatiu d’Activitats Físicoesportives al Medi Natural organitzat per l’IES Illa de Rodes. L’acte està obert a tothom.
dofins

dofins

04/11/2008 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

L’objectiu d’aquest cicle formatiu és formar als joves en la coordinació i organització d’activitats turístiques alternatives relacionades amb el Medi Natural, per tal de donar resposta a la demanda de professionals especialitzats en aquest camp i promoure la creació d'empreses en aquest sector. El cicle té clara orientació cap a les activitats realitzades en el medi marí: caiac, vela, snorkle, windsurf... la qual cosa el diferencia de l'oferta existent, que està més enfocada a l'àmbit de la muntanya.

L’acte del proper dijous, serà la primera xerrada del cicle organitzat conjuntament per l’IES Illa de Rodes, l’Ajuntament de Roses i el Grup d’Esports Nàutics de Roses, amb l’objectiu de complementar i donar un valor afegit a les activitats acadèmiques incloses en el cicle. Les conferències, obertes a tothom, es realitzaran el primer dijous de cada mes fins al maig.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document