Constitució del nou Ajuntament

Demà 11 de juny, a les 9 h del matí, tindrà lloc a la Sala de Sessions de l’Ajuntament de Roses el ple extraordinari de constitució del nou consistori, on un total de 21 regidors (4 més que els 17 actuals), prendran possessió dels seus nous càrrecs. A continuació tindrà lloc l’elecció i presa de possessió del nou alcalde.
Sala de sessions

Sala de sessions

10/06/2011 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La sala de sessions de l’Ajuntament de Roses ja està a punt per acollir demà els 21 regidors que integraran el nou consistori al llarg dels propers 4 anys, després de què durant les darreres setmanes s’hagin realitzat les tasques de condicionament per permetre acollir aquest augment de 4 regidors respecte a la legislatura que avui finalitza.

gw-946c06f2c31269834aaa2ced0524ea8512b4ad66

El ple de demà s’iniciarà amb la presa de possessió dels 21 regidors que, a continuació, passaran a escollir el nou alcalde del municipi, que serà Carles Pàramo, després que la seva formació (CIU) i el grup municipal del PP anunciessin ahir el seu acord de pacte de govern. L’acord es va fer públic durant un acte celebrat a la sala d’actes del consistori, en el qual els dos caps de llista, Carles Pàramo i Manel Escobar, varen signar els respectius programes presentats a les darreres eleccions, deixant així constància públicament del pacte de govern per al proper mandat a què han arribat les dues formacions.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document