Cris Juanico presenta a Roses el seu darrer treball “Dues Pedres”

Divendres 9 de març (22.30 h), el hall del Teatre Municipal de Roses acollirà la presentació del darrer treball de Cris Juanico que porta per títol Dues pedres. Juntament amb el contrabaixista Joan Solà-Morales (Umpah-pah), Cris Juanico ens mostra el nou envoltori amb que han vestit les cançons d’ara i les d’abans, sense perdre de vista les referències i l’aire mediterrani que sempre han respirat les seves propostes.
Dues Pedres1- Sandra Arolas

Dues Pedres1- Sandra Arolas

08/03/2012 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Amb el disc "Pedres que rallen" de rerefons i sense deixar de banda anteriors melodies, l’espectacle DUES PEDRES parteix del minimalisme dels tres instruments principals – la veu, la guitarra i el contrabaix, viscerals en tot moment i sense més condiment que alguns ritmes electrònics i orgànics – que fa lluir l’essència de les cançons.

Una trajectòria de 20 anys

Ara fa uns 20 anys que CRIS JUANICO (Ciutadella de Menorca - 1967) està ficat professionalment en el món de la música, però en fa molts més que la música és el seu motor vital. La seva inquietud l’ha fet tastar moltes facetes musicals – composició, adaptador, producció musical, estudi de gravació, segell discogràfic, etc. -, i aquests coneixements i experiències els aboca en cada treball que presenta.

Després de 12 anys de carrera professional amb grups com Ja T’ho Diré o Menaix a Truà, l'any 2002 CRIS JUANICO tornà a Menorca i començà una carrera en solitari que, treball darrera treball, s’ha anat consolidant i que es tradueix a dia d’avui, en 6 discs de temàtica ben diferents. El pop-rock d’autor de PEDRES QUE RALLEN (2010) i JOCS D’AMAGAT (2005), el cançoner popular menorquí en clau de pop-rock de MEMÒRIA (2004) , els estàndars de jazz de TOT DE MI (2008) i VOLA’M A SA LLUNA (2006) amb la Original Jazz Orquestra de Taller de Músics, i les cançons del conte infantil TABALUGA VIATJA BUSCANT EL SENY (2003), a més del retrobament després de 6 anys dels Menaix a Truà amb el treball COM EL VENT (2008).

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document