Curs de teatre infantil a Roses

L’Associació cultural Optimist organitza per a aquest curs 2012-2013, un taller de teatre infantil per a nens i nenes amb edats compreses entre els 6 i els 12 anys. Les preinscripcions per participar-hi es poden realitzar avui, dia 11 d’octubre, a les 18 h al Teatre Municipal de Roses.
Taller de teatre infantil

Taller de teatre infantil

11/10/2012 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

L’Associació Optimist organitza a partir d’aquest mes d’octubre i fins al maig de 2013, un taller de teatre destinat a infants. Les sessions s’impartiran els dissabtes, de 16 a 18 h, a les instal·lacions del Teatre Municipal de Roses. D’aquesta manera, l’entitat encarregada de la programació de teatre infantil que té lloc durant l’any al municipi, amplia la seva oferta cultural amb una activitat formativa.

Les famílies interessades, poden assistir aquesta mateixa tarda (dijous 11 d’octubre), a la sessió informativa que tindrà lloc al Teatre a les 18 h, durant la qual s'informarà de la dinàmica i objectius del curs i també podran formalitzar-se les preinscripcions, mentre que les inscripcions es realitzaran el 18 d’octubre (18 h).

L’activitat compta amb la col·laboració de l’Àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament de Roses. Les persones interessades a contactar amb Optimist ho poden fer també per correu electrònic (
optimistriallesroses@gmail.com).

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document