Cursos de comptabilitat i tallers en noves tecnologies per a autònoms i empresaris al PER de Roses

L'àrea de Promoció Econòmica de Roses inicia aquest mes de desembre noves accions formatives dirigides a autònoms, pimes i emprenedors: un curs de comptabilitat i fiscalitat, i els seminaris-tallers en noves tecnologies per a la millora de negocis. Les inscripcions per a les dues activitats ja es poden realitzar al Servei d’Atenció al Ciutadà del consistori rosinc.
Seminaris TIC

Seminaris TIC

01/12/2010 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El curs de comptabilitat i fiscalitat per autònoms, pimes i emprenedors es realitzarà entre el 14 de desembre i el 10 de març, els dimarts i dijous de 19.30 a 21.30 h, a la sala de formació de l'Àrea de Promoció Econòmica de Roses. El preu és de 50€, menys per a les persones aturades inscrites com a demandants d'ocupació a l'Oficina de Treball de la Generalitat (OTG), que és de 30 €. Les inscripcions es poden realitzar al SAC fins al proper 9 de desembre.

 

Per la seva banda, els seminaris TIC per a negocis consistiran en la realització d’un total de cinc tallers, centrats en l’ús de les noves tecnologies com a via de millora i rendiment d’un negoci. Concretament, les diferents sessions tractaran els següents aspectes: Eines per optimitzar el teu negoci, (16 de desembre), Eines telemàtiques (26 de gener), La gestió documental (16 de febrer), Com crear la teva pròpia pàgina web pel teu negoci (16 i 23 de març), La factura electrònica (6 d’abril)

 

El preu de seminari (5 tallers) és de 50 € (30€ per a demandants d’ocupació). El preu per taller individual és de 15€/10€. Les inscripcions es poden realitzar fins a l’1 d’abril al SAC.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document