Cursos de cuina, taller del mar i sessions de dj's, algunes de les propostes del CAR jove

El Centre d’Activitats de Roses (CAR) ha programat per als propers mesos tot un seguit d’activitats adreçades als joves del municipi. Les temàtiques dels cursos i tallers proposats volen respondre a inquietuds i interessos molt diversos.
Curs cuina

Curs cuina

15/11/2006 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El calendari d’activitats programades es va iniciar la passada setmana amb la realització del curs de cuina jove, pensat per introduir els participants en el món culinari, des de les amanides i broquetes, fins a plats casolans.

El proper dissabte 18 de novembre, tindrà lloc la realització d’un taller de pintura de figuretes del joc de rol Warhammer. Els dies 22 i 29, es realitzarà un taller del mar, consistent en un curs pràctic sobre tècniques del món naval, com ara la realització de nusos mariners o l’orientació i el funcionament d’un vaixell de vela.

Per al mes de desembre s’ha programat una Gimcana contra la SIDA (2 de desembre), un taller d’iniciació al massatge que es realitzarà els dimecres 13 i 20, i una nova sessió del taller de pintura Warhammer.

A part d’aquests cursos específics, el CAR ha programat altres sessions de realització continuada durant els mesos de novembre i desembre. Així, els dimarts estan destinats al taller d’orientació laboral i recerca de feina, les tardes dels dijous estan dedicades al món de l’art, i els divendres es realitzen sessions de dj’s locals.

El CAR resta obert al públic totes les tardes de dilluns a dissabte, de 16 a 20 h. És un lloc de trobada on els joves poden connectar-se a internet, jugar a jocs, a futbolí, a ping-pong, veure pel·lícules, estudiar. A més a més, hi ha ubicat el Punt d’Informació Juvenil (PIJ) de la xarxa de la Secretaria General de Joventut, on es pot trobar informació sobre viatges, treball, cursos, estudis, i d’altres temàtiques relacionades amb l’àmbit juvenil.

Per participar a les activitats del CAR cal fer-se el CARnet d’usuari (gratuït per a joves de 12 a 25 anys), amb el qual es pot gaudir també de descomptes en diversos comerços del municipi, així com al Teatre i a la Piscina municipals.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document