Cursos de nivell bàsic i intermig de francès al PER de Roses

L’Àrea de Promoció Econòmica de Roses organitza des de finals de novembre i fins al febrer, cursos de francès relacionat amb el comerç, la restauració i l’atenció al públic, per a persones amb un coneixement bàsic o intermig d’aquest idioma. El període de pre-inscripcions s’inicia el proper dilluns 8 de novembre, a les oficines del Servei d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament.
cursos francès

cursos francès

05/11/2010 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Concretament, es realitzaran dos cursos de francès de nivell bàsic i un de nivell intermig. Les classes de nivell bàsic tindran lloc els dilluns i dimecres del 29 de novembre fins al 23 de febrer de 2011, en horari de 15 a 17 h, mentre que el mòdul de nivell intermig es realitzarà els dimarts i dijous, també de 15 a 17 h, entre el 30 de novembre i el 24 de febrer.

Les classes es realitzaran a la sala de formació de l’àrea de Promoció Econòmica de Roses. Les places són limitades, i en cas que hi hagi més sol·licituds que places es prioritzarà a les persones empadronades a Roses seguint l'ordre de pre-inscripció. El preu per curs és de 50 €, mentre que per a les persones desocupades inscrites a l'OTG i empadronades a Roses, serà de 30 €.

Les pre-inscripcions es realitzaran al Servei d’Atenció al Ciutadà (SAC) de l’Ajuntament, del 8 al 16 de novembre de 2010, i el 18 i 19 de novembre es realitzarà una prova de nivell per establir el curs més adient a cada persona.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document